Albanian Subtitles I, Robot (2004)

Download this subtitles in Albanian language for movie called I, Robot

Subtitles created: 2008-07-08 00:52:47
Size: n/a
Format of subtitles: SubRip
Framerate of subtitles: 25
Number of CDs: 2

Albanian subs for I, Robot.
Another lang for I, Robot.

Download containts:
I, Robot - Albanian - CD 1.srt
I, Robot - Albanian - CD 2.srt


Download subtitlesSubtitles preview

There can be bad chars (problem with language diacritic), we are working on this bug.
In your movie will be all chars visible in right format.

.......hëm...

22
00:04:37,080 --> 00:04:38,280
Dëgjo, kërkoj të më shërbesh diçka.

23
00:04:38,360 --> 00:04:40,480
Më nëvojitet vetura për
10-15 minuta...

24
00:04:40,480 --> 00:04:42,600
Kjo është diçka tjetër, Spoon. Dëgjo...

25
00:04:42,680 --> 00:04:45,879
Është në lidhje me atë vajzën e bukur,
Është e përkryer dhe e lezetshme...

26
00:04:46,080 --> 00:04:47,280
shumë e këndshme, Spoon.

27
00:04:47,280 --> 00:04:48,600
Çka do të thotë kjo?

28
00:04:48,680 --> 00:04:51,160
Ti e di se ç'do të thotë,
Në rregull, mjaft më poshtërove.

29
00:04:51,280 --> 00:04:55,000
Së pari, fol më mirë,
sepse nuk je i aftë për këtë.

30
00:04:55,080 --> 00:04:57,480
Atëhere më jep për autobusin.
Të kam shërbyer gjithmonë.

31
00:04:57,600 --> 00:05:01,879
- Shko në shtëpi!
- Në rregull, kjo është goditja
e parë, Spoon.

32
00:05:21,280 --> 00:05:23,760
Bisedove me Marcy-n?

33
00:05:24,760 --> 00:05:27,879
Jo gjyshe, nuk kam biseduar me Marcy-n........
Subtitles: Latest subtitles A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #